Beleid buitengebruik van rodenticide veranderd

Staatssecretaris Mansveld (I&M) heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over het beleid ten aanzien van buitengebruik van rodenticiden. Mansveld onderschrijft de oplossingsrichting waar de NVPB zich sinds 2012 sterk voor heeft gemaakt.

Afgelopen week heeft Staatssecretaris Mansveld van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu antwoord gegeven op diverse vragen van Tweede Kamerlid Helma Lodders (VVD) over rattenoverlast en het buitengebruik van rodenticiden. Tevens is een brief aan de Tweede Kamer verstuurd. In deze Kamerstukken wordt het beleid voor buitengebruik van rodenticiden nader toegelicht.

 

Lees het verder op: http://www.nvpb.org/Publicaties/Algemene-NVPB-publicaties/2014/I-M-onderschrijft-buitengebruik-volgens-IPM

Geplaatst in Uncategorized en getagd met .

Geef een reactie