Bedrijven

Bedrijven, Food- & Non-foodsector

Service

De kwaliteit van een dienstverlenend familiebedrijf wordt mede bepaald door het niveau en de betrokkenheid van al onze uitvoerende medewerkers. Zij zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Ambrose Bedrijfshygiëne bezuinigt daarom niet in haar personeel, maar investeert. Naast een goede dienstverlening staat persoonlijke aandacht naar de klant bij ons hoog in het vaandel. De dienstverlening van Ambrose Bedrijfshygiëne geschiedt zowel in Nederland als in België.

Werkwijze

De werkzaamheden van Ambrose Bedrijfshygiëne zijn eerder gericht om preventieve maatregelen te treffen tegen plaagdieren dan op bestrijding. Onze bestrijdingstechnici controleren niet alleen de monitoren op aanwezigheid van plaagdieren. Zij inspecteren uw bedrijf verder op het gebied van hygiëne en het bouwtechnisch aspect. Zo kunnen onze servicemedewerkers u een gedegen advies uitbrengen om zo ook een optimale samenwerking en betrokkenheid met het plan van aanpak te genereren. Voor iedere bedrijfssituatie, Food- & Non-food, kunnen wij een perfecte plan van aanpak op maat maken.

Ambrose Bedrijfshygiëne streeft continu naar verbetering van producten, hygiëne en dienstverlening waarbij kostenbesparing en de vermindering van belasting op het milieu voor onze cliënt niet uit het oog wordt verloren.