Bestrijding bedwantsen

Snel en vakkundig
Gediplomeerd
Laag in prijs
Persoonlijk advies

In de laatste jaren is het probleem met bedwantsen erg toegenomen. Dit komt door het velen reizen van mensen naar het buitenland. Door op verschillende slaap plekken te verblijven vergroot je de kans op bedwantsen.

Mensen nemen vaak zonder weten bedwantsen mee met hun bagage.

Wat velen niet weten is dat bedwantsen gemakkelijk 1 jaar zonder voeding kunnen overleven. Dus het kan best zijn dat wanneer jij na een jaar je koffers weer wilt gaan pakken om op vakantie te gaan. Je bedwantsen weer mee neemt naar je slaapkamer. Waar ze actief op je lichaamswarmte zullen afkomen.

Bedwantsen zijn actief in de nacht, wanneer jij aan het slapen bent. Ze komen dan op je lichaamswarmte af. Ze nemen direct bloed af en kunnen meerdere keren bijten. Ze zijn erg lichtschuw dus wanneer jij in de ochtend het licht aanzet zijn ze snel weer terug in hun schuilplaats ook wel nest genoemd.

Je komt er achter wanneer de bijwondjes beginnen te jeuken. Dit zijn klein rode plekjes vaak bij de benen en armen.

Ambrose Services is gespecialiseerd in het bestrijden van bedwantsen hiervoor gebruiken wij 2 effectieve methodes. Op basis van een plaatselijke warmtebehandeling en/of bestrijdingsmiddel (Pesticide)

Wat voor u het beste is weten onze bestrijders u direct te vertellen.

Wij adviseren u wel om niet te lang te wachten met actie te ondernemen. Een plaag van bedwantsen breidt zich snel uit. Hoe groter de plaag hoe moeilijker het probleem is op te lossen. Daardoor zullen de kosten voor een bestrijding ook hoger uitvallen. Wees daarom op tijd!

 

Bel direct met een van onze bestrijders via 013-5714730!