Bestrijding van muizen binnenshuis

Muizen bestrijding binnenshuis!

Een muizenplaag binnenshuis is natuurlijk erg onhygiënisch en vervelend. De muis laat een spoor van keutels en urine los tijdens hun loop. Hierdoor worden keukenkastjes, aanrechtbladen en dergelijke besmet met allerlei bacteriën. Naast de besmetting, knagen ze natuurlijk aan van alles wat met eten te maken heeft. Maar de muis knaagt ook graag aan bijvoorbeeld kabels.

Kunnen muizen ziektes overbrengen?

Dit kan, denk hierbij aan voedsel besmetting. Gelukkig draagt de muis geen ziektes zoals, de ziekte van weil. Wat de bruine rat namelijk wel doet. Maar keutels en urine in voedsel en etenswaren is natuurlijk nooit hygiënisch verantwoord.

Muizen bestrijden in huis.

Muizen kunnen binnenshuis veel schade aanrichten. Wanneer je last hebt van muizen is het aan te raden om direct actie te ondernemen. Als particulier heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een Doe-het-zelf oplossing. Dit kan gemakkelijk zijn wanneer u maar een beperkte last heeft van muizen. Echter wanneer het probleem zich ontplooit tot een plaag zal dit niet voldoende zijn en is het aan te raden om een professionele bestrijding te laten uitvoeren door een gecertificeerde plaagdier beheerser.

Ambrose Services is gespecialiseerd in het effectief bestrijden van muizen in en rondom het huis. Al onze medewerkers zijn in bezit van een vakbekwaamheidsdiploma en kunnen u voorzien van een degelijk advies. Wanneer er een bestrijding plaats vindt kan u ervan uitgaan dat dit op een vakkundig en discreet manier gebeurd!

Ambrose Services werkt uitsluitend met middelen die door de Nederlandse wetgeving word toegestaan. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en aan de hand van onze uitgebreide inspectie, maken wij een passend bestrijdingsplan.

Voor meer informatie neem gerust contact met een van onze bestrijders door te bellen naar 013-5714730.

Bel direct 013 571 47 30
24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies!