Particulieren

Bel direct met 013 – 57 14 730!

Aanwezigheid van ongedierte vergt vaak een grote ergernis bij particulieren. Van mierennest tot muizen, ratten of kakkerlakkenplaag wilt u graag zo snel mogelijk opgelost zien. Ambrose Services is een familiebedrijf dat gevestigd is in Tilburg en Baarle- Nassau. Wij zijn een eigentijdse en flexibele organisatie en we verlenen de service door heel Nederland en een deel in België. Wij bieden particulieren professionele totaaloplossingen op het gebied van ongediertebestrijding en preventie.

Ambrose Services staaft op een branche ervaring in de ongediertebestrijding van ruim 18 jaar en het staat garant voor een vakkundige aanpak. Tevens zijn wij gespecialiseerd in zowel het bouwkundig inspecteren naar houtborende insecten o.a. houtworm en boktor, binnen en buitenom gebouwen, als ook het bestrijden hiervan.

Continue bescherming

Iedere ligging van een woonhuis is totaal anders. De lokatie, bouwkundigheid van een pand, de isolatie en de hygiëne zijn factoren die veel invloed kunnen zijn op de aanwezigheid van ongedierte. Een goede analyse van uw situatie is daarom belangrijk, want meten is weten.

Kwaliteitseisen

Ambrose Services is uw specialist tegen ongedierte want u kiest voor een betrouwbaar familiebedrijf dat voldoet aan alle belangrijke eisen en kwaliteitsnormen. Wij werken volgens de kwaliteitseisen. Onze servicemedewerkers worden daarom regelmatig opgeleid en zijn dan ook gediplomeerd en EVM gecertificeerd.