Wespenbestrijding

Niks is vervelender dan last hebben van een wespennest!

Wanneer de koningin ontwaakt uit haar winter slaap, gaat ze opzoek naar een geschut plekje om zich te nestelen. Dit kan bijvoorbeeld bij u onder de dakpannen, in de spouw maar ook binnen in een schuur of bij u op zolder.

Wat moet u zeker niet doen!

Het is belangrijk dat u zelf zoveel mogelijk afstand houdt van het wespennest. Wespen zijn erg territoriaal, en zullen u aanvallen wanneer ze zich bedreigd voelen.

Wespen hebben een in en uitvlieg opening, daaraan kan u zien waar het nest zich ongeveer bevind. Het is van belang dat u de opening vrij houdt! Het is namelijk zo dat wanneer u de opening bijvoorbeeld zou dicht plakken, dat de wespen naar een andere opening gaan zoeken. Als het nest zich in de spouw bevind, kan dit zo maar bij u binnen zijn, met alle gevolgen nadien!

Soms word er op het internet verwezen naar een bepaald soort spuitbus waarbij staat dat u zelf de wespennest kan bestrijden. Doe dit alstublieft niet. Wespen zijn erg gevaarlijk en een volwassen nest kan al snel 10.000 tot 20.000 wespen bevatten. U kan zich voorstellen dat een spuitbusje daar nooit tegen op kan. Daarnaast zijn al onze plaagdier beheersers gecertificeerd en passen ze de juist de voorzorgsmaatregelen toe om zich te beschermen en te verweren. U krijgt bij ons altijd de volledige garantie dat de wespen bestreden zijn!

Stel u zelf, uw gezin en uw omgeving veilig en bel met 1 van onze deskundige bestrijders! Vaak proberen wij nog op de zelfde dag (en anders de volgende) te komen om u van uw probleem te verhelpen en dat al vanaf 49,99 euro (incl)!

Maak direct een afspraak via 013 571 47 30
Vrijblijvend en snel! 24/7 bereikbaar!
Snel en vakkundig
100% Garantie
24/7 bereikbaar
Gediplomeerd